Nyheder og info fra Brødrene Kyhn


Brødrene Kyhn


Vores interesse for Triumph motorcykler startede som en hobby i midten af tresserne og i 1980 overtog vi forretningen efter Poul Hansen, som havde drevet den fra 1968.

Vores værksted har alt i specialværktøj og yder den bedst mulige service. Vi påtager os stort set alt lige fra hovedrenoveringer og forsikringsskader til et pæreskift.Reservedele pr. postordre


Vi sender igen reservedele pr. postordre. Forsendelser under kr. 500,- pålægges kr. 50,- i pakkeomkostninger plus porto efter Post Danmarks takster. Forsendelser fra kr. 500,- til kr. 1500,- pålægges porto. Forsendelser over kr. 1500,- sendes fragtfrit.

Lagervarer sendes 1-3 hverdage efter at din betaling er registreret. Indeholder din ordre en bestillingsvare, sendes ordren samlet, når alle dele er på lager. Brevpakker erstattes ikke ved bortkomst. Pakker er forsikret af Post Danmark.Vores gamle hjemmeside


En del af vores kunder har savnet de artikler, fotos og referencer, som der var på vores gamle hjemmeside. Vi har fundet et par af dem i arkivet:

- Meriden, modeller og farver
- Hinckley, modeller og farver